Sidor

-

-

måndag 19 december 2011

Fotboll m.m.

Sonen har spelat fotbollscup i helgen. Det gick bra för laget och de kom längre än förväntat. Bra för killarnas självförtroende, med tanke på att det är de "ratade" som är kvar. De som inte var tillräckligt bra för att få en inbjudan att följa med till den nya klubben, som tre pappor med storhetsvansinne bildat för att slippa medelmåttorna.

I fredags var det dessutom fotbollsavslutning. Kul och trevligt med bra stämning. En mycket nöjd son efter en hel (nästan) helg i fotbollens tecken. Träning ikväll och sedan blir det faktiskt lite jullov även från fotboll.

And now to something completely different. Det är mycket jag inte förstår när det gäller reklam. Men efter att ha slöat framför TV:n en stor del av helgen kan säga en sak: jag kommer aldrig mer att handla något på SIBA. Hur kan någon vara så urbota dum att tro att en hysteriskt skrikande Fabian Bengtsson ska väcka köplust? Det är nästan så man önskar att han ska kidnappas en gång till. Jag kommer i fortsättningen att gå långa omvägar för att slippa se en SIBA-butik.

Inga kommentarer: