Sidor

-

-

onsdag 18 januari 2012

Det rullar på

Nu har jag bestämt att 2012 ska bli ett bra år. Det har nämligen börjat alldeles ypperligt. Jobben har rullat in, jag har gått ner 2 kg sedan nyår, ska ta tag i min yogaträning och börja ny kurs nästa vecka och en bokcirkel är på gång. Större krav på tillvaron än så har jag inte så jag är fullt nöjd.

Viktminskningen är välbehövlig eftersom jag toppnoterade här efter alla helger och nu krävs lite krafttag, men jag är på G och det känns helt OK. Ställer man till det för sig får man städa efteråt. Min träning består ju mest av hundpromenader, men jag ska ta dessa ytterligare ett steg och i stället för att undvika alla otäcka backar som får mig att flåsa som värsta elefanten har jag utnämnt mördarbacken alldeles runt hörnet till mina Philadelphia-trappor. Ni vet, första Rocky-filmen och trapporna som nästan tar död på honom först, men som han sedan lite lätt skuttar uppför. Så ska det bli här också. Så småningom.

Yogan har legat nere länge och den där enkla hemmaträningen har skjutits upp till i morgon hela tiden med diverse mer eller mindre dåliga ursäkter. I måndags körde jag dock ett pass och insåg att det var precis det min stela rygg behöver. Och så får jag samma kväll en inbjudan på FB från en fd kollega som flyttade hit ungefär samtidigt som jag och som har utbildat sig till yogalärare och ska starta en ny kurs nästa vecka. Kunde inte vara mer vältajmat.

Och min gamla bokcirkel saknar jag, men nu håller den enda vän jag lyckats skaffa mig härnere hittills på att dra igång en här och det ser jag fram emot. Både att få lite lästips och att träffa lite nytt folk.

Inga kommentarer: