Sidor

-

-

torsdag 9 december 2010

Bokhyllans comeback?

Nya numret av Allt i Hemmet basunerar ut att bokhyllan gör comeback. Vi vill ha det mysigt och personligt omkring oss, så det är okej att inreda med böcker igen. Jaha? När gjorde bokhyllan sorti? Var gjorde alla trendkänsliga av sina böcker när det kastade ut bokhyllan? Eller hade de inga böcker? Rusar de ut och handlar ett gäng nu för syns skull att ha i den nya trendiga bokhyllan?

Eftersom jag försöker pressa in så många bokhyllor det bara går är jag alltså för en gångs skull rätt. Det måste vara första gången i så fall. Känns fint. Ett hem är inte ett hem utan böcker. Lästa böcker. Eftersom jag är ganska snobbig på den punkten har jag alltid varit lite skeptisk till folk som saknar bokhyllor. Men de kanske bara följde den förra trenden och kastade ut bokhyllorna och sparade böckerna i garderoben tills de blev inne igen. Dags att plocka fram dem nu och visa vilka ni är.

Här är ett exempel på en alldeles överfull hylla. För den riktigt personliga och mysiga touchen ligger det också en hög med tvättkläder i fåtöljen.

Inga kommentarer: