Sidor

-

-

torsdag 9 juni 2011

Turkosa skapelser - utlottning!

Ett spontant inköp av ett turkost garnnystan i söndags gav inspiration till viss pysselfrenesi. Turkos är ju den snyggaste färgen man kan ha till solbrännan och här är några av mina senaste alster.

Jag lottar ut båda örhängesparen. Skriv en kommentar till det här inlägget senast söndag så sker en oerhört slumpvis dragning på måndag. Tala om om du vill ha de bruna eller de turkosa.








5 kommentarer:

L sa...

Snygga smycken och turkos är en oslagbar sommarfärg!Vad duktig du är:) Du kanske kan hjälpa mig med en grej: jag har en sk kindkedja(se bildlänk nedan)
http://www.hooks.se/deptlist.aspx?deptid=92&requestedPage=3&currentSortType=sortPopularitet&currentSortOrder=DESC
som jag vill göra till ett armband. Har du nåt tips på hur jag kan fixa ett starkt lås som orkar hålla tyngden samt hur jag ska fästa det hela i varsin ände av kedjan? Har provat med vanliga hedliga S-krokar men det är ett meck att göra så att det är enkelt att haka i och haka av med en hand...Tips på lösning?
kram/ Lin

Helena sa...

Hej Lin,

Turkosa örhängen till dig om du skickar din adress till helena@fallkvist.com.

För kindkedjan borde det väl vara enklast att försöka hitta ett rejält karbinlås. På Pagoni.se finns karbinlås (kallas visst lobsterclasp) som är 25 mm. De kanske håller ihop en sådan tung kedja och sedan är de ju hyfsat lätta att knäppa också.
/Helena

Gunilla sa...

Jag såg inte detta förrän nu men de bruna örhängena vore vrålsnygga till mina beige linnekläder!
Kramar Gunilla

L sa...

Tack så mycket!
Och tack för tipset!
Adress kommer på e-post:)
Kram kram
/ Lin

Helena sa...

Gunilla: Klart du ska ha bruna örhängen till linnekläderna.