Sidor

-

-

torsdag 14 april 2011

Nu är det vår på riktigt

Jag har nämligen sett att vitsipporna har slagit ut. Då är en milstolpe passerad när det gäller vårmakeriet, tycker jag. De såg dessutom ut som om de hade stått där ett tag, så det är nog bara jag som inte har varit riktigt uppmärksam.

Och jobbat duktigt har jag gjort den här veckan också. Nått mina resultatmål, skulle man kunna säga, och det redan på torsdagen. Vilket innebär att delar av fredagen faktiskt kan tas i anspråk för städning, något som har varit extremt eftersatt här hemma nu under en längre tid. Den eftersatta städningen har dessutom sammanfallt med några regniga och leriga dagar och fotbollsträning på grus, så både fyrfotingar och tvåfotingar har tenderat att släpa in mer jox än vanligt. Hallen är som ett smärre grustag. Men i morgon. Då ryker dammsugaren fram. För att inte tala om moppen. Det ska bli så fint, så fint.

Jag börjar dessutom inse att jag ett uterum att ta tag i. I somras när vi flyttade hit tjänade uterummet som lagringsplats för alla flyttkartonger och det hann väl bli bortåt november innan alla var tömda. Nu är det ett oskrivet blad och vi måste börja tänka till hur vi ska ha det där ute. Det blir ju ett helt nytt rum. Jag frossar lite i glossiga inredningsmagasin med så kallade balkongdrömmar, men jag vet inte riktigt. En säng, kanske? För siestan.

Inga kommentarer: