Sidor

-

-

lördag 12 juni 2010

Göteborg tur och retur

Skolavslutning i torsdags i strålande solsken och sonen har nu lämnat lågstadiet och sin första skola bakom sig. Tiden går fort.

På eftermiddagen tog vi tåget ner till Göteborg för att möta upp pappsen som missade avslutningen. Han fick kompensera sin frånvaro med presenter. Det var tänkt att det skulle bli myspys på Liseberg, men det regnade bort. Det blev jacuzzi på hotellet i stället. Det är inte så dumt, det heller.

Fredagen var vikt för studentuppvaktning av sonens näst äldsta kusin. Det regnade och var rätt kallt, men det är ju inget som hindrar nybakade studenter från att bära minimala vita klänningar och bada i fontäner. Sent omsider kom vi hem igen på fredagskvällen och idag har det varit fotboll i 12 plusgrader och halv storm. Inget är lika nyckfullt som svensk sommar. Men sonen spelade bra och med självförtroende. Det kommer att bli en bra eftermiddag/kväll när vi nu bänkar oss framför de stora grabbarnas matcher på TV med lite hemgjord pizza som tilltugg.

Imorgon börjar allvaret. Då går det inte att skjuta upp längre. Flyttfirman dumpade 38 flyttkartonger här i torsdags och nu är det dags att börja fylla dem. Jag bävar.

2 kommentarer:

Frejda sa...

Jag tror vi hade minst 100 flyttkartonger när vi flyttade ... men då var Henrik också en samlare av stora mått och hade rätt mycket prylar. Å andra sidan så körde vi skivor (vinyl!) och böcker i papperskassar separat ...

38 låter rätt hanterbart. :-)

Lycka till med flytten. Du får publicera bilder på ert nya hem när ni kommer på plats.

Helena sa...

38 kartonger är nog bara början...